36 évesen jutottam el odáig, hogy az életmódváltásról nemcsak olvasok, nemcsak kísérletezek vele, hanem végre meg is valósítom.


A súlyommal kamaszkorom óta küzdök - gyerekként sokat mozogtam és vékony voltam, aztán történt egy nagy változás az életemben, aminek a hatására elkezdtek felkúszni rám a kilók. Habár igazán elhízott sose lettem, énképemre nagyon negatívan hatott, amit a tükörben láttam, vagy látni véltem.

Mint mások is, akik hasonló cipőben járnak, én is kipróbáltam különböző diétákat, de tartós eredményt egyikkel sem értem el. Aztán pár hónappal ezelőtt valami megváltozott bennem. Elkezdtem a paleo étrendet (itt hadd jegyezzem meg, a félreértések elkerülése végett: ez alapvetően nem egy paleo blog, de ha étrendről lesz szó, akkor a paleóból indulok ki, mivel nekem ez vált be), aminek a révén kívül-belül megváltoztam.

Az étrend mellett a mozgásra is nagy hangsúlyt fektetek, életmódváltásom harmadik fontos oszlopa pedig az önismeret, a lelki tényezőkkel való foglalkozás.

 

Blogom egyrészt saját utamat dokumentálja, másrészt remélem, hogy mások számára is hasznos olvasnivalókat tud majd nyújtani.